Alufælge  Der er ingen produkter i denne kategori.

Underkategorier

 • NYHEDER !! PÅ VEJ IND
 • AW CONCAVE Fælge

  Find dine nye flotte alufælge fra populære AW Concave lige her.

  Hvis du er interesseret i biler, kender du med stor sandsynlighed allerede det dominante og stilrene udtryk fra Concave fælge.

  Skal man fremhæve ét enkelt mærke for deres elegante design, glidende overgange og karakteristiske udtryk, bør det være Concave. Men udover at kunne prale af unikt design, efterlader mærket dig også med et solidt kvalitetsprodukt, der vidner om godt håndværk.

  Fælgene har med deres indadgående design formået at skabe en flot visuel dybde, som hele bilens udtryk løftes af. Stilen er elegant og sporty på samme tid – hvilket giver et fedt look til alle biler.

  En fælg fra Concave er en livsstil

  Der hersker ikke tvivl om, at Concave fælgene har en særlig plads i hjertet på mange bilentusiaster. Ikke blot fordi kvaliteten er i orden og materialet leveres med et fuldstændig gennemført finish, men også på grund af det sporty og veldefinerede look, der kommer fra fælgen.

  For med dets brede tværgange og indadgående udformning, er Concave fælge det perfekte valg, hvad enten man ønsker et streetracer look eller vil skabe kant og modspil til en bil, der er helt i originaldesignet.  

  Råt look og eksklusivitet

  Som nævnt er en Concave fælg perfekt til dig, der ønsker lidt modspil til køretøjet. Men når du køber deres fælge, får du samtidig en særlig eksklusiv udstråling til din bil. Hos Alu-wheels er vi sikre på, at den fornemmelse stammer fra det perfekte finish, fælgene altid kommer med.

  Let vægt, høj robusthed

  Grundet letvægtsmaterialet, giver aluminiumfælgen en god transmission og en fornemmelse, der går hånd i hånd med det sporty look, som du måske ligefrem fornemmer bag ratttet.

  Concave alufælge er samtidig kendt for deres høje kvalitet, der sikrer dig en robust fælg.

  Concave fælge hos Alu-wheels.dk

  Hos Alu-wheels er det vores overordnede mission at tilbyde kvalitetsfælge til de bedste priser. Fælgene fra Concave falder naturligvis ind under dette koncept, hvorfor vi forhandler dem til særligt gode priser. Faktisk er vi så sikre på vores priser, at du har prisgaranti hos Alu-wheels. Så skulle du finde fælgene billigere på en anden dansk webshop, matcher vi ganske enkelt prisen.

  I det hele taget har vi mange gode alufælge tilbud, hvor AW Concave tit dukker op med yderligere besparelser.

  Find dine nye Concave alufælge her.

 • AW Fælge

  Her finder du alle Alu Wheels modeller,

            AW 

 • Wrath Wheels
 • 3SDM Fælge
 • CVT style

  Her finder du alle CVT look.

 • Axe Fælge
 • DARE fælge
 • Old School Fælge
 • Optimus Concave
 • Targa Fælge
 • Zito Fælge
 • Inter Action Fælge
 • Fox fælge
 • Veemann Fælge
 • ISPIRI Fælge
 • Soleil Fælge
 • Bola fælge
 • STANCE Fælge
 • LM-Fælge
 • CH-Fælge
 • ROTI Fælge
 • Monaco Fælge
 • Vertini Fælge
 • Avant Garde M310
 • BBS RT230 Split Fælge
 • Tomason Fælge
 • ATS Fælge
 • MK Motorsport
 
Alufælge

Find dine nye billige alufælge hos Alu-wheels.dk. Vi har hele pakken – både de fedeste alu fælge online og det rette tilbehør. Husk også vores prisgaranti!

Hos Alu-wheels.dk arbejder vi målrettet på at tilbyde dig den bedste oplevelse, når du søger fælge online og vil have det bedste finish til bilen. Derfor garanterer vi, at du finder et bredt ...

Find dine nye billige alufælge hos Alu-wheels.dk. Vi har hele pakken – både de fedeste alu fælge online og det rette tilbehør. Husk også vores prisgaranti!

Hos Alu-wheels.dk arbejder vi målrettet på at tilbyde dig den bedste oplevelse, når du søger fælge online og vil have det bedste finish til bilen. Derfor garanterer vi, at du finder et bredt udvalg af kvalitetsprodukter, så der er noget for enhver smag – og så du finder de billig alufælge, du synes tilfører mest mulig værdi til din bil.

Vores koncept er ganske enkelt: Vi tilbyder dig billige fælge og skarpe alufælge tilbud, det perfekte tilbehør / de perfekte plejemidler samt prisgaranti. Vi er nemlig overbeviste om, at kombinationen af gode produkter, god service og allerbedste pris giver den bedste kundetilfredshed - og det absolut bedst mulige ry for vores forretning. På den måde kan vi leve op til vores værdier som troværdig og konkurrencedygtig virksomhed, og fortsæt have glæden af at læse positive anmeldelser på Trustpilot samt få super god feedback fra vores kunder.

Omvendt får du som kunde adgang til de flotteste billige fælge og bedste alufælge tilbud på markedet - samt tryghed i form af både prisgaranti og bundsolide produkter.

Billige alufælge og skarpe fælge tilbud 

Mange vælger at montere alufælge, fordi det ser flot ud til bilen. Det er i alt sin enkelthed med til at løfte bilens udseende, da de rette fælge kan have en helt magisk effekt.  Samtidig gør alufælge det muligt at montere bredere dæk på bilen. De brede dæk er oftest også med til at give bilen ekstra karakter i kraft af de flotte detaljer.

Hos Aluwheels går vi selv meget op i alufælge, og vi ved at det samme er tilfældet for vores kunder.  Vi synes derfor, det er en fornøjelse at kunne tilbyde billige fælge, som giver det ekstra element til bilen.

Men hvordan kan vi tilbyde dig så billig alufælge og prisgaranti på vores fælge online? Jo, det kan vi, fordi vi siden 2008 har arbejdet målrettet med produkt- og prisfokus efter vores forretningsfilosofi om at være de billigste på markedet.  

På trods af at forhandle billige alufælge, har vi dog ingen ambition om at sænke vores serviceniveau. Vi tilbyder altid den bedste service SAMMEN med den laveste pris. Det er muligt takket være vores tætte kontakter til verdens største leverandører af fælge.

Vores udvalg spænder sig desuden også over i et spændende sortiment af replika fælge, som vi ligeledes har fokus på. Her tilbyder vi billige fælge til stort set alle bilmodeller, der kommer i bedste kvalitet fra Asien og Italien.

Find det fedeste design til bilen med billig alufælge!

Når du køber nye fælge, vil du naturligvis gerne have det fedeste design. Her er vi stolte af, at vi tilbyder et bredt udvalg af specielle billig alufælge fra mærker som Anzio, Alutec, Advanti, Asa, Bbs, Dotz, Mak, Rial m.fl. – kort sagt: de bedste mærker fra Europa og Asien.

Mærker som disse forener god kvalitet og flot design, der findes i alt fra racerlook til mere old school fælgetyper – afhængigt af hvad der passer bedst til lige netop din bil.

Folk vælger aluminiumsfælge

Selvom der både findes stålfælge og aluminiumsfælge, vælger langt størstedelen at montere aluminiumsfælge på bilen. På trods af at alufælge er en smule dyrere, er de det populære valg på grund af deres betydeligt flottere look. Langt de fleste fælge online er derfor også designet i aluminium.

Heldigvis er der ikke længere den samme store prisforskel på fælgetyperne, som der var engang. Tag bare Alu-wheels.dk som eksempel. Her sælger vi billig fælge af høj kvalitet – endda til så gode priser, at du kan have billig alufælge til både sommer- og vinterhalvår.

Husk at vælge den rigtige størrelse på de mange billige alufælge

Når du vælger fælge, skal du være opmærksom på, at ET-målet (der angiver indpresningsdybden) skal være det samme som på din bil. Det er vigtigt at koordinere målene, da indpresningsmålet er din garanti for, at hjulene ikke kommer helt ud og røre ved hverken skærme eller støddæmpere.

Dit indpresningsmål skal vælges ud fra dine fælges størrelse, bredden på dine dæk samt hvilken bil, du kører. Indpresningsmålet finder du som regel på selve fælgen.

Du skal ligeledes være opmærksom på bilens boltcirkel, når du gør brug af et af vores billig alufælge tilbud.

Bilens boltcirkel angiver ganske simpelt antallet af bolte, som bilen har behov for (det er for det meste tilfældet, at bilen har brug for 4 til 5).  Boltcirklen afslører ligeledes den diameter, boltene skal skrues i.

Glem ikke tilbehøret til dine nye fælge

Husk at vi har det helt rette tilbehør på hylden til den nye alufælg.

Vi forhandler effektiv fælg rens fra Amway, der kan bruges på alle typer overflader og udmærker sig ved at ære virkelig effektiv til at fjerne tjære, olie og lignende, ligesom den opløser fedt, skjolder, fingeraftryk, pletter m.m. og giver fælgene et ekstra flot finish.

Vi har naturligvis også de perfekte midler til at undgå, at dine nye billige alufælge bliver beskidte. Her anbefaler vi TCNANO fælg med ny og nemmere behandling. TCNANO har langtidsholdbare smudsafvisende egenskaber, så skidt ikke så nemt sætter sig på dine fælge.

Vi har desuden også øvrige populære plejeprodukter fra TCNANO. Blandt andet Lakbeskyttelse, der giver en skinnende flot overflade og beskytter bilens lak. Produktet er nemt at bruge og der er naturligvis dansk brugsanvisning med, så du let får givet bilen den rette pleje på den rette måde.

Vil du derudover skrue helt op for cool-faktoren, kan du behandle din bilrude med TCNANO glas. Her behandler du let og enkelt din rude, hvorefter du kan køre med frit udsyn i selv kraftigt regnvejr uden brug af vinduesviskere. Faktisk kan du køre fra 75 km/t og opefter uden at skulle regulere, skifte eller i det hele taget bekymre dig om brug af vinduesviskerne.

Kort sagt: Find et par nye billige alufælge og vælg nem behandling til ruder og lak – så er du godt og flot kørende.

Vinterdæk med alufælge

Vinteren så for døren, og det er koldt og mørkt. Det betyder også, at vejene i Danmark er glatte og det anbefales derfor, at man har vinterdæk eller som minimum helårsdæk. Vinterdæk med alufælge er dog at anbefale, da det både er den sikreste og fedeste måde at køre bil på i de kolde vintermåneder.

Hos Alu-Wheels har vi vinterdæk med fælge under vores ”komplet sæt”-kategori. Her finder du markedets bedste alufælge, som både får din bil til at se cool ud og samtidig holder i mange år i fremtiden. Forkæl dig selv med nye dæk med skinnende fælge og husk på, at nye alufælge ikke bare er penge i et hul. Det er en investering, som betyder, at du kan få mere for din bil, når du engang sælger den igen. 

Alufælge med dæk

Overvejer du at købe nyt sæt dæk med alufælge, når du alligevel er på jagt efter et par fede nye fælge? Fornuftigt. Det er nemlig uansvarligt og endda ulovligt at køre rundt på gamle dæk, hvor dækmønsteret er nedslidt og førerligheden og bremseeffekten nedsat. De nye bildæk med alufælge er en fornuftig investering i din bil, da bilens samlede værdi og helhedsindtryk forbedres betydeligt med et par nye dæk og fælge.

Har du desuden en kæreste eller anden nær person, som er bilinteresseret, kan du være sikker på, at et par nye fælge er et hit som gave. Husk, at vi i samarbejde med Spar Nord Bank har finansieringsplaner til dem, som gerne vil betale alufælgene over en periode, i stedet for at betale det fulde beløb på én gang.

Se vores udvalg af alufælge med dæk her

Alu fælge til alle behov

Alu fælge hos Alu-wheels udmærker sig ved at kombinere de mest efterspurgte parametre. Ikke overraskende går de på pris, kvalitet og design.

Alu fælge fra Alu-wheels.dk forhandles som skarpe fælge tilbud, hvor både kvalitet og design er en del af det tilbud. Gennem en årrække har vores samarbejde med asiatiske såvel som europæiske partnere blomstret, hvorfor vi i dag er i stand til at sælge billige alufælge, der både føres i en lækker kvalitet og samtidig ser drøngodt ud. Vi bestræber os naturligvis på fortsat at levere billige fælge til danske bilentusiaster, der vil have det maksimale ud af deres bil – både hvad angår flot design og gode køreegenskaber.

Billige Alu fælge fra flotte leverandører

Vores store sortiment af billig fælge online byder på de bedste produkter inden for AW fælge, CVT style, VLE style, Stance fælge, Optimus Concave, ROTI fælge, GTP fælge, Old school design og i det hele taget bare et kæmpe udvalg af den type alufælg, der skriger langt væk af god stil og ser godt ud på en hvilken som helst bil.

Alu fælge er foretrukket af de fleste, da de giver da bedste look til bilen. Stålfælge kan naturligvis også findes i varianter, der ser flotte ud, men generelt er looket på aluminiumsfælge mere åbent, sporty og tidssvarende – hvilket ikke overraskende sætter prikken over I’et på flotteste vis. Designet på de fleste alu fælge er desuden så hensigtsmæssigt, at det er let at rense dem med vand, børste og plejeprodukter, så de forbliver flotte. Endelig giver fælgene dig også mulighed for at pifte bilen op med endnu større dæk, og det kan se rigtig fedt ud på større biler som firehjulstrækkere og sportsvogne. 

Dine billige fælge giver bilen en ny dimension

Det er muligt, at alu fælge startede i racersport verdenen, men i dag er de blevet almindelige på ganske normale køretøjer. De fleste køber dem fordi, de er med til at gøre bilen æstetisk flot. Men der er rent faktisk mange andre gode grunde til, hvorfor et par billig alufælge er en god investering. Dem kan du læse lidt mere om herunder: 

Den lette vægt

Aluminium er et letvægtsmateriale. Alufælge kan give en bedre transmission / mindre hård overgang mellem bil og vej, hvilket kan betyde bedre køreegenskaber grundet mere præcis kontrol med bilen. Du får altså ikke nødvendigvis bare det flotte sporty look, måske du rent faktisk kan føle det bag rattet.

Hårdført materiale og bedre opbremsning

Aluminiumsfælge er stærke. Men en ofte ukendt eller overset nøglefaktor er blandt andet også, at alu fælge skiller sig bedre af med varme, hvilket reducere risikoen for revner, sprækker og bøjninger. At materialet skiller sig bedre af med varme kan også oversættes til bedre opbremsning, blandt andet på grund af hele det flow, der er omkring fælgene, hvor luft bedre kommer ind og cirkulerer i området omkring dæk, fælge og bremser.

Øget værdi på bilen

Alu fælge til bilen tilfører overordnet ekstra værdi til bilen. Hele genslagsværdien stiger ganske enkelt, da alu fælge på bilen gør den mere attraktiv. Bilen bliver dog ikke blot mere attraktiv på grund af den ekstra værdi, som fælgene i sig selv repræsentere, men på grund af det helhedsindtryk de giver bilen.

Alle drømme jo trods alt om at eje en flot bil, og her er et par flotte, billige alufælge ganske enkelt med til at sikre det ønske.

Så find dine perfekte fælge online - lige her!

Mere