Tilbud

 
pr. side
Viser 1 - 48 af 107
Viser 1 - 48 af 107
 

Alu-wheels.dk forhandler fede fælge til de skarpeste priser. Se de mange store besparelser her og gør brug af vores super fælge tilbud.

Vores koncept er enkelt: Vi forhandler de billigste alufælge - med garanti! 

Her hos Alu-wheels har vi en simpel mission: Vi vil tilbyde vores kunder de billigste fælge og bedste alufælge tilbud i Danmark. Af samme årsag yder vi også prisgaranti, så vores fælge tilbud altid kan fås til den laveste pris. Skulle det ske, at du har set et par af vores fælge billigere hos en anden dansk forhandler, så giv os besked om det, så matcher vi deres alufælge tilbud fuldt ud.

Vi ønsker nemlig altid at give vores kunder den bedste oplevelse, noget vi mærker, at vi er gode til, når vi ser de mange positive tilbagemeldinger på blandt andet Trustpilot, hvor vi er begejstrede for den positive feedback, der møder os.

Hvorfor aluminiumsfælge?

Det er ganske naturligt, at vores kunder vælger aluminiumsfælge, fordi det er den flotteste løsning til bilen. Men der kan faktisk være flere gode grunde til at slå blandt vores gode alufælge tilbud.

Totaloplevelsen og den ekstra værdi

Når du sætter et par nye flotte fælge på din bil, tilføjer du ikke blot en ny dimension til bilens udseende, men til hele bilens værdi. Bare tænk på alle salgsannoncer, hvor alufælge fremhæves som et ekstra godt argument for at købe bilen. Det er der heller ikke noget at sige til, for flotte fælge giver ganske enkelt mere værdi – både i forhold til gensalg og i forhold til at have en bil, der ser godt ud.

Nogle gange kan det endda være gavnligt at udstyre en gammel, brugt bil, som du har tænkt dig at sælge, med nye alufælge og samtidig give bilen en vask og måske en lakering. Det kan nemlig give eventuelle købere en bedre præsentation af din bil, og du kan derfor måske sælge bilen for meget mere, end du ellers ville have fået for din gamle vogn. 

Det er med andre ord en god idé at slå til blandt de skarpe alufælge tilbud, hvis du gerne vil have en ekstra flot totaloplevelse af bilen.

Hos Alu-wheels er vi selv mere end almindeligt begejstrede for flotte fælge, der giver et flot modspil til bilens standardlook, hvilket du nok vil kunne se afspejle sig i sortimentet. Her finder du nemlig både fælge med forskellige nuancer i farverne og stål-looket samt varierende design. Der er både klassisk look og mere rå street-inspirerede udtryk at komme efter som eksempelvis alle fælgene i den flabede custom black farve.  

Lettere vægt

Du er nok klar over, at aluminium er et let materiale end tradtionelle stålfælge, men vidste du, at alufælge kan være med til at give en bedre overgang til mellem bil og vej, hvilket giver bedre kontrol bag rattet og dermed øget sikkerhed for dig og dine medpassagerer. 

Stærkt materiale, smart udformning

Alufælge er lavet i stærkt materiale, men selve udformningen og designet på fælgene er med til at give dem en ekstra fordel. Der er nemlig god luftgennemstrømning, hvilket giver mindre varme og mindsker risikoen for sprækker, bøjninger m.m. på dine fælge.

Desuden er den bedre luftgennemstrømning med til at sikre, at eksempelvis bremser ikke bliver unødvendigt varme. Det kan oversættes direkte til bedre bremseegenskaber og dermed øget sikkerhed.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Er dine drømme fælge ikke her på tilbudssiden? Fortvivl ikke! Tag et kig i oversigten over alle alufælge, hvor vi har et endnu større udvalg med altid stærke priser. Du kan også vælge at kigge tilbage og se om vi har fået nye tilbud snart - vi opdaterer nemlig vores tilbud på alufælge løbende.

Slå til blandt de mange gode alufælge tilbud

Slå til allerede nu blandt de mange gode fælge tilbud her i vores webshop. Du vælger blot de fælge, du er interesserede i, og om du vil have fælgene tilsendt eller hente i butikken i enten Holstebro eller Glostrup, hvor vi har butikker.

Vælg de fælge du ønsker og bliv godt kørende!