Fragtbetingelser

DER LEVERES IKKE TIL FÆRØERNE, GRØNLAND OG UDLANDET.

ALU WHEELS SØRGER FOR LEVERING MED DANSKE FRAGT MÆND OG DAO (MED MINDRE ANDET ANGIVES) TIL MODTAGER PÅ DEN DATO DER ER ØNSKET I BESTILLINGEN. 

RETTIDIG LEVERING FORUDSÆTTER DOG AT TNT OVERHOLDER DAG-TIL-DAG LEVERING. SÅFREMT DER OPSTÅR FORSINKELSER HOS TNT, VIL DETTE TILSVARENDE FORSINKE LEVERANCEN I FORHOLD TIL DEN ØNSKEDE LEVERINGSDATO. TNT'S KVALITETSMÅL OMKRING LEVERINGSSIKKERHED ER MINIMUM 97% FOR BREVPAKKER OG MINIMUM 99% FOR PAKKEPOST. BEMÆRK DOG AT DISSE PROCENTSATSER ER GENNEMSNITLIGE, OG KAN DÆKKE OVER STORE LOKALE OG TIDSBEGRÆNSEDE VARIATIONER. ALU WHEELS KAN IKKE DRAGES TIL ANSVAR FOR FORSINKELSER HOS TNT. I TILFÆLDE AF MEGET FORSINKEDE (ADSKILLIGE DAGE) ELLER DECIDERET UDEBLEVNE LEVERANCER, FREMSENDER ALU WHEELS NATURLIGVIS EN NY LEVERANCE UDEN BEREGNING. 

LEVERING TIL BORNHOLM OG VISSE SMÅØER ER IKKE OMFATTET AF TNT MÅLSÆTNING OM DAG-TIL-DAG LEVERING, IDET FORSENDELSER TIL DISSE OMRÅDAE I NOGLE TILFÆLDE KAN VARE 2 DAGE. ALU WHEELS TAGER ALTID UDGANGSPUNKT I DAG-TIL-DAG LEVERING. SOM AFSENDER KAN DU EVT. VÆLGE LEVERINGSDATOEN ÉN DAG TIDLIGERE FOR AT KOMPENSERE FOR DETTE.