Om os

Alu-wheels.dk har eksisteret siden 2008 og vi har gennem alle år været grundig fokuseret på markedets priser og produkter, således at vi idag fremstår som Danmarks billigste fælge forhandler til privatpersoner, hermed kan vi tilbyde prisgaranti på alle vores produkter.

Alu-wheels.dk adskiller sig fra andre fælglevrandører, på det danske marked, da vi kan tilbyde et bredt udvalg af special fælge og modeller til de laveste priser, netop fordi vi har de bedste kontakter og faste aftaler til verdens største dæk og fælgeleverndører i både Europa og Asien. Samt har vi de bedste aftaler til de største grosister i Danmark. 
Vi forhandler Anzio,Alutec,Advanti,ASA,BBS,Dotz,Mak,Rial etc. De fleste kvalitets mærker fra europa og asien. 
Vi har også et bredt udvalg af mange Replika fælge som vi også fokuser meget på, med Verdens største leverandører af Replika fælge til næsten alle bilmodeller fra asien og italien i den bedste kvalitet.


ALU-WHEELS.DK VÆRDIER:  

- KONKURRENCEDYGTIG

- TROVÆRDIG

- ANSVARLIG

ALU-WHEELS.DK MÅL:

Vi vil være de billigste på markedet. 
Alu-wheels.dk tilbyder den bedste service og den laveste pris hvergang! Ja vi tilbyder netop prisgaranti på alle vores produkter i Danmark, så har du fået et tilbud så tag kontakt til Alu-wheels.dk der vil altid være flere penge at spare. 

Du er altid velkommen hos Alu-wheels.dk

AA-Wheels APS

tlf: 21958521

CVR: 36435887